Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 30-Oct-2008 17:29
Raya 2008-Ipoh
Allo people...sowwy lama giler tak update FP, mcm2 sebab yg xdpt dielakkan....hopefully its not too late...Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin buat semua kwn2 FP.....miss you all...

Since this Raya, Mama Syasya & Aqil still dlm pantang masa raya baru nak cukup sebulan....mak tak bagi kemana2 jadik dok umah dan tunggu orang datang.....sedara mara even my Onyang pon dtg visit kami raya pertama aritu...thanks for visiting me....first time tak beraya kat Ulu Kenas Kuala Kangsar, x dpt rasa suasana kampung, bakar2 lemang tu...apapun Mama Syasya & Aqil ni pantang x bole makan yang bukan2, pakai baju raya tapi stocking still pakai....eehhehe

Anyway enjoy the raya pics...pic Syasya potong cake dan tiup lilin tu bukan arijadi dia...since my bro keje kat SR saje beli choc brownie dan my bro's friend tolong decorate, apa lagi...abih atie lah Syasya Arina, walopun ada adik takmo dia rasa neglected...memang manja kenmain ngan Atok, Opah, Pak Su, Pak Ngah, Ayah Lin dia...she's the centre of attention sbb dia cucu sulung pastu dia mmg dah bole bawak main...ehhehe suka buli orang...Aqil lak bangun tido and minum susu jek....hehehe












© Pidgin Technologies Ltd. 2016