Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 3-Sep-2008 16:16
Welcome Aqil Wildan..
Alhamdulillah, semuanya dah selamat...thanks for the prayers n wishes...

Date: 3 Sept 08
Time: 9:13am
Weight: 2.9kg
Place of birth: DEMC, Sec. 9, Shah Alam


Fz: thanks, ehhe slim habis? wait n c... :->
Moon: thanks for everything, for being there for me always...mmmuah...baby Aqil muka berubah2..cuti sampai thn dpn Moon? tak kot, kena naik sekolah seminggu dua sblom cuti akhir tahun
Filla: thanks Filla sbb dtg visit aku ngan baby Aqil...sampai gak ko kat umah baru aku tu, tapi x ley jamu apa2 sbb bln poser ehhe, raya nanti dtg ek? :->
Mas: takde rezki kita jumpe ek? aritu Mas nak dtg Mai baru jek blk Ipoh :-S
Ina: thanks for the wish, A ah Mai tinggal kat Puchong, Puchong Perdana
Syima: thanks :-D
Nury:Aritu pantang kat puchong 2 wks, pastu skrg dah ada kat Ipoh sampai Raya
Lenny: Lenny, mai doakan Lenny pon selamat n mudah melahirkan :-> sure Alya pon dah x sabo tu.
Shamriza, Wada,Erin,Zz,Zie,Haida,Echa,Mama Danish & Dalila: Thank you everyone, sorry x smpt nak reply satu2 Syasya sibuk nak "press button" LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016