Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


papa & syasya
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
papa syasya



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 31-Jul-2008 00:54
Jom ke Genting....riang ria bersama geng CBJ2
Allo semua….huhuu dah lama betoi menyepi dari FP world nih, nak komen FP kwn2 pon x sempat, harap semua maafkan saya ek...Maklumlah dah betukar ke alam lain nih…huhuu alam yg tiada connection ke Internet except waktu di rumah sahaja. Kat umah plak sibuk melayan Syasya yg semakin manja…kesian gak dia kan tak lama lgk dlm lebih kurang sebulan dah dpt adik so skrg mmg dia lah yg berkuasa ;-) , kalo Mama mengadap PC, dia sibuk tarik2 tangan Mama, "Jom Mama Jom"...ajak layan dia tgk TV, pastu kdg2 Mama ada gak keje kat umah wat lesson plan & etc.

Emm bagi yg bertanya camne alam perguruan? very challenging, cikgu sekarang byk tanggungjawab…tapi setakat ni insyallah masih mampu bertahan walopun sebenarnya dah sarat, penat gak naik turun tangga, harap2 mudah lah bersalin nanti…disebabkan Mama Syasya dah nak bersalin dapatlah sesi petang sbb sesi pagi bebudak nak PMR & SPM…sesi pagi budak2 form 1 & form 2, apa pun still byk masa for my family, that is more important...pagi rehat kat umah dulu...mandikan Syasya, lunch then dkt kol 12pm baru betolak pi sekolah....nanti dah pindah lagik dekat ngan umah...

Oops terciter panjang lak pasal alam baru tu…emm ni gambo2 masa pi Genting, tak smpt pi outdoor sbb Mama kena plak ganti cuti hari raya pada Hari Sabtu aritu, tapi tak ngajar pon ada akitiviti luar…ada jualan, persembahan dan sukan. Niat di hati dah lama dah nak pi release tension sblm dpt cikgu nih..tapi skrg baru berpeluang, dpt pi sekejap pon ok lah ke Genting…geng2 Papa pagi2 dah ke sana, dah main outdoor semua…tapi ok lah gak sbb Mama pon dah tak larat nak jalan byk2, cepat penat…so dpt pi indoor pon dah grateful, Syasya had fun :-> walopun dah lwt mlm kat blk hotel tu dia sibuk carik channel cartoon n carik bibik n nak balik.. LOL bsk bila dpt main n ride thomas/train & naik car terus lupa nak balik LOL


Mama & Syasya at the indoor games Genting

Peace Everybody.... :-D

Sutan & Munira with their lovely Isk & Yaya

Papa, Mama + Syasya

Cheeky Syasya with Mama + red roses

Mama Syasya-35 weeks and 3 days pregnant-32 days to go~doakan semua selamat ek :-S

My Cheeky Papa + Syasya :-D

Moon + Me + Baby Yaya

Rombongan Che Kiah ke Genting.. LOL

relax jek Syasya layan naik keta ni sowang2, naik turun Menara Eiffel/Genting tu....Mama + Papa jek cuak dia nangis :-> dah besor dah anak Papa & Mama nih, I'm proud of you...

thanks Moon, i love this shot (cilok dr FP Moon)

peyut ku yg bulat (thanks Moon-jadik model Moon kejap)

Thanks Moon for capturing these lovely pics of Syasya :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016